Stadsspeeltuin De Speelhoorn

Openingstijden (let op; gewijzigde openingstijden!)
De stadsspeeltuin is dagelijks geopend van maandag 14.00 tot 17.00 uur en dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
De speeltuin is geopend tot en met 19 oktober 2016.

Adres

Stadsspeeltuin De Speelhoorn
Holenweg 14, 1624 PB Hoorn (achter zwembad De Waterhoorn)
tel. 0229-855763 (tijdens openingstijden)
speelhoorn@netwerkhoorn.nl

Kijk ook eens op onze facebookpagina De Speelhoorn.

Toegangsprijzen 2016
Dagkaart € 1,-
Tienrittenkaart € 8,-
Gezinsseizoenkaart € 20,-

Groepen
Seizoenkaart t/m 15 kinderen € 30,-
Eenmalige groepskaart t/m 50 kinderen € 35,-
Seizoenkaart t/m 50 kinderen € 70,-
Eenmalige groepskaart t/m 100 kinderen € 65,-
Seizoenkaart t/m 100 kinderen € 130,- 

Kaarten zijn alleen geldig in 2016. Gratis toegang voor volwassenen uitsluitend onder begeleiding van een kind!

Kinderfeestjes
De Speelhoorn is ook heel geschikt om een kinderfeestje te organiseren. Vraag de medewerkers naar de mogelijkheden of klik hier voor het arrangement. De Stadsspeeltuin is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Hoorn en Stichting Netwerk. 

Algemene voorwaarden De Speelhoorn
Voor een bezoek aan De Speelhoorn gelden de algemene voorwaarden van Netwerk en de bezoekersvoorwaarden voor de Speelhoorn

Vrijwilligers gezocht!
Ben jij minimaal 18 jaar en heb je zin en tijd, liefst doordeweeks, om in de zomervakantie de speeltuinkinderen een onvergetelijk leuke dag te bezorgen, dan horen we het graag! De speeltuin is elke dag open van 10.00 - 17.00 uur, en op maandag van 14.00 - 17.00 uur, maar het is ook mogelijk om een halve dag vrijwilligerswerk te doen. Dag en tijd gaat in onderling overleg. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de speeltuin, 0229-855763 of mailen naar speelhoorn@netwerkhoorn.nl.

Evenement Spelenderwijs op 14 september 2016
Op woensdag 14 september van 13.00 – 17.00 uur barst stadsspeeltuin De Speelhoorn uit haar voegen vanwege Spelenderwijs: een evenement voor ouders en kinderen. Netwerk heeft samen met SKH, Berend Botje, Small Steps, GGD, 1.Hoorn, Groeien met Lef de handen ineen geslagen om een leuke activiteit te bieden voor ouders en kinderen. Het terrein van de speeltuin staat vol met plekjes waar je kunt knutselen, een bootcamp kan doen, geschminkt kan worden, een tas mag beschilderen en nog veel meer leuke verrassingen.
Voor ouders zijn er workshops op het gebied van spelen met je kind, emotie en positieve benadering. Sommige zijn speciaal voor ouders en kinderen, anderen alleen voor ouders. In het laatste zorgen we vanuit de organisatie dat er een veilige plek is waar jouw kind even kan verblijven. Je kunt een dagje peuterspeelzaal meemaken, de deelnemende organisaties presenteren wat ze in huis hebben op de infomarkt en voor iedere bezoeker zijn leuke gadgets beschikbaar. Theatergroep Verhip (www.verhip.nu) komt met een team acteurs en Verhip staat altijd garant voor theater op hoog niveau. Zij zullen deze middag bezoekers het hemd van het lijf te vragen over hoe ouders en kinderen met elkaar om (zouden moeten) gaan.

Meedoen met een workshop is geen probleem; Berend Botje, SKH, Small Steps en Netwerk zorgen voor een voorziening waar jouw kind zo lang kan verblijven. Speciaal voor deze dag is de speeltuin gratis toegankelijk en ook deelname aan de activiteiten is kosteloos.  

Zie voor meer informatie de Facebookpagina van De Speelhoorn, Netwerk, Groeien met Lef, GGD, SKH, Small Steps, Berend Botje en 1.Hoorn. Bellen of e-mailen kan ook: Jeanette Fuchs, 0229 855700, j.fuchs@netwerkhoorn.nl.

Flyer