Algemeen Maatschappelijk Werk

Iedereen krijgt wel eens met problemen te maken, dat hoort bij het leven. Vaak helpt het als u erover praat met familie of vrienden.  Soms helpt het niet. In zo'n situatie kan het een uitkomst zijn om te praten met een deskundige die opgeleid is om te helpen. iemand die goed de weg kent in onze ingewikkelde samenleving. iemand met wie u in vertrouwen kunt praten: de Algemeen Maatschappelijk Werker of de Schoolmaatschappelijk Werker. 

De hulp- en dienstverlening van Samis is er voor iedereen. Het is kortdurend en resultaatgericht. Niet het probleem staat op de voorgrond, maar de oplossing. Naast individuele hulpverlening is er ook groepshulpverlening zoals assertiviteitstraining, sociale vaardigheden voor kinderen en TripleP voor ouders. Daarnaast organiseren we workshops 'Scheiden en kinderen'.
U vindt ons dicht in de buurt (in de wijk en op de scholen). U kunt zonder verwijzing bij ons terecht en de hulp is kosteloos.

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie of advies, dan kan dat:
- via de website www.samis.nu
- telefonisch op 0229-282020, maandag t/m vrijdag tussen 09.00-11.00 uur
- door gebruik te maken van de inloopspreekuren iedere werkdag van 09.00-11.00 op het hoofdkantoor, Wilhelminalaan 2S in Hoorn.