Ruimte huren

In al onze wijkcentra bestaat de mogelijkheid om een ruimte te huren voor diverse doeleinden. Bewonersgroepen, verenigingen, instellingen of particulieren die een activiteit of een cursus willen organiseren, hebben de mogelijkheid een ruimte te huren in een wijkcentrum.

Het huren van een ruimte voor een heel seizoen, eenmalig of voor een aantal keer is mogelijk. Alleen niet voor feesten en partijen of politieke activiteiten. Het huren van diverse apparatuur, zoals een beamer of microfoon  is uiteraard ook mogelijk.

Koffie/thee of andere versnaperingen zijn, voor betaalbare prijzen, verkrijgbaar in onze gezellige ontmoetingsruimtes van 09.00-23.30 uur. Ook kunnen wij lunches voor u verzorgen.

Zoekt u als ZZPer een plekje om even te werken? In al onze centra beschikken wij over WIFI waar u gebruik van kunt maken. In onze ontmoetingsruimte is meestal wel een goede plek te vinden om te zitten met uw laptop of om een gesprek te voeren. U kunt hier tijdens de openingstijden vrij gebruik van maken.

Voor meer informatie over verhuur van ruimtes kunt u op werkdagen contact opnemen met het beheer van de wijkcentra.


De Cogge:  Gülhan Gökcen, tel. 0229-238546 of verhuurCogge@netwerkhoorn.nl
De Huesmolen: Gerrit Stroosnijder, tel. 0229-234390 of verhuurHM@netwerkhoorn.nl
De Zaagtand:  Ronan Wijngarte, tel. 0229-855700 of verhuurZT@netwerkhoorn.nl
Grote Waal:  Lars van Vliet, tel. 0229-280940 of verhuurGW@netwerkhooorn.nl
Kersenboogerd:  Aukje Mous, tel. 0229-219966 of verhuurKB@netwerkhoorn.nl

Tijdens de schoolvakanties stoppen de meeste cursussen en activiteiten. Met name in de zomer- en kerstvakantie en op nationale feestdagen zijn de wijkcentra alleen open voor speciale activiteiten.