Manifesto

pop- en cultureel centrum

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, 's avonds en in het weekend als er activiteiten zijn.
Coördinator: Harry Gonggrijp.

www.manifesto-hoorn.nl
info@manifesto-hoorn.nl

Informatie 0229-249839 of per mail: info@manifesto-hoorn.nl .

 

Het programma van Manifesto is breed: pop, rock, hiphop, reggae, diverse stijlen metal, wereldmuziek met daarnaast diverse dancestijlen, techno, hardcore, hardstyle. Manifesto organiseert ook samen met het Park concerten in de schouwburg van landelijk bekende namen. Dit zijn optredens die te groot zijn voor de faciliteiten van Manifesto.

Dance

Op dancegebied organiseert Manifesto clubhouse-avonden,  disco's,techno party’s en hardcore en hardstyle feesten. Lokale organisatoren krijgen de ruimte om zich te ontwikkelen als organisatoren.

Club Festo (tienerdisco)

Voor de 10 t/m 14-jarigen staat Club Festo het komend seizoen weer op het programma. De entree is € 2,00. Club Festo is elke eerste vrijdag van de maand van 19.30-22.00 uur. De disco wordt georganiseerd door het kinderwerk.

 

Frisfeesten 14+

In samenwerking met het jongerenwerk, middelbare scholen en jongeren uit Hoorn die zelf iets willen organiseren, kunnen jongeren het komend seizoen natuurlijk ook  terecht voor het organiseren van feesten in Manifesto.

 

DonderPopCafé

In Manifesto kunnen jongeren een cursus PA/geluidstechniek, dj-cursussen, rapworkshops en muzieklessen volgen.

Elke eerste donderdag van de maand is er het DonderPopCafé met muziekschool-acts in combinatie met ander jong lokaal talent.  Het Hoorns Songwriters Gilde (HSG) i.s.m. Muziekschool Boedijn is een platform voor jonge muzikanten met optredens en workshops in en buiten Manifesto.

 

MuziekMakerij

Op woensdagen kan je terecht bij de workshops dj en producer georganiseerd door het jongerenwerk.

 

Popkoor Prestige

Dit popkoor met liveband oefent elke dinsdagavond met 100 man in Manifesto.


Foto's

Gegevens:

Adres:
Holenweg 14-c
1624 PB Hoorn
Telefoon:
0229-249839
LRKP-nummer:
0229-218525
E-mail:
Route: