Algemene informatie

Netwerk biedt vrijwilligerswerk voor jong en oud. Heeft u naast uw werk, of omdat u momenteel geen werk heeft of met pensioen bent, tijd over en wilt u graag een nuttige bijdrage leveren aan de samenleving, dan kunt u als vrijwilliger een nieuwe uitdaging aangaan. We zijn erg blij met onze vrijwilligers. Onze grote waardering brengen wij daarom graag over. Dat doen we in de vorm van attenties en een vrijwilligersfeest. Voor de vrijwilligers zijn er ook mogelijkheden tot het volgen van cursussen in het kader van deskundigheidsbevordering. 

Wat voor soort werk vind ik leuk en wat zijn mijn capaciteiten? Maar ook hoeveel uur en op welke dagen wil ik werken? Vragen, die de medewerkers van de wijkcentra in een gesprek graag met u doornemen. Bel daarom voor een afspraak naar het wijkcentrum bij u in de buurt. U kunt zich ook via een formulier aanmelden als vrijwilliger.

Bij vacatures staan verschillende werkzaamheden waarvoor u zich als vrijwilliger kunt aanmelden. In ieder geval kunt u in elk wijkcentrum als gastvrouw, gastheer of klusser aan de slag. Is dit echt iets voor u neem dan voor meer informatie contact op met het wijkcentrum van uw keuze.

Meer informatie over vrijwilligerswerk is te lezen in de folder Welkom als vrijwilliger!
De folder is ook verkrijgbaar in alle wijkcentra en op het centraal bureau.

Wie weet tot ziens als vrijwilliger bij Stichting Netwerk!

Vrijwilliger aan het woord