Zondag 15 december Serious Requestival in Manifesto!

Maandag 09 december 2013

Na het succes van vorig jaar met een opbrengst van maar liefst €2342,95 organiseert Manifesto, in samenwerking met Arwin Tamminga van Radio 501 op zondag 15 december opnieuw dit eendaagse festival vol muziek, met als doel: zo veel mogelijk geld ophalen voor 3FM Serious Request. Op deze muzikale manier schenkt ook Manifesto aandacht aan de ruim 800.000 kinderen die per jaar aan diarree sterven. Dit zijn ruim 70 volle schoolklassen per dag!

Programma
Op 15 december zijn de deuren van 13.30 geopend en vanaf dat moment kunnen bezoekers terecht in de grote zaal, het café en in 1 van de kantoren. In de zaal en in het café zijn optredens van verschillende lokale bandjes, singer-songwriters en rappers. Boven is een minitheater ingericht waar een variété aan artiesten zal optreden. Ook buiten is er van alles te beleven, zoals een kampvuur, barbecue en er is warme chocomel.Ook wordt er een veiling gehouden waar diverse items worden geveild. Van het aanbieden van diensten tot kunstwerken en muziek. De veiling wordt gehouden onder begeleiding van veilingmeester, musicus en dirigent Wouter Hakhoff. Mensen die nog een veilingitem beschikbaar willen stellen zijn van harte welkom!

Met de opbrengst van Serious Requestival, reist Manifesto af naar het Glazen Huis van 3FM dat dit jaar in Leeuwarden staat. Dit jaar gaat de aandacht uit naar kinderen, die jaarlijks onnodig sterven aan de gevolgen van diarree door gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. Van 18 t/m 24 december zitten er opnieuw drie 3FM DJ’s in het Glazen huis, om er alles aan te doen zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de aanpak van deze stille ramp. Met het ingezamelde geld helpt het Rode Kruis met schoon drinkwater en zeep, de bouw van sanitaire voorzieningen en trainingen en informatie over het belang van goede hygiëne. Met de hulp van lokale en regionale muzikanten en de inwoners van Hoorn streeft Manifesto naar net zo’n succesvol muziekspektakel als vorig jaar.

Een kaartje kost € 5,- en is verkrijgbaar bij alle Primera winkels en aan de deur. De opbrengst van de entreekaartjes gaat wederom naar Serious Request!

Manifesto is nog op zoek naar mensen en kinderen die een leuke actie hebben gedaan om geld in te zamelen voor Serious Requestival of dit tijdens Serious Requestival willen doen. Actievoerders krijgen een minute of fame op het podium om de eigen actie en opbrengst bekend te maken! Opgeven kan via administratie@manifesto-hoorn.nl.

Voor meer informatie en het uitgebreide programma: www.manifesto-hoorn.nl

 

OrginallogoSeriousREQUESTIVAL300x109

Terug naar overzicht