Winterfeest in MFA de Kreek

Donderdag 10 december 2015

Op vrijdagavond 18 december aanstaande vindt een heus kinderwinterfeest plaats in MFA de Kreek. Kinderen van 4 tot en met 9 jaar kunnen van 19.00 tot 20.00 uur disco schaatsen op de ijsbaan en kinderen van 10 tot en met 14 jaar kunnen van 20.30 tot 22.00 uur hun schaatstalenten laten zien! Op zaterdag 19 december is er ijspret voor alle bewoners van de wijk Bangert en Oosterpolder en vindt er een kerstborrel plaats! Deze schaatsdagen worden georganiseerd door Stichting Netwerk, De Kreek Hoorn, Overleg Leefbaar B&O, Stichting B&O en Brede School B&O.

Vrijdag 18 december
4 tot en met 9 jaar
DJ Jelmer is aanwezig om deze avond de sterren van de hemel te draaien. De schaatszaal gaat om 18.45 uur open en kost 1 euro per persoon. Uiteraard zijn de warme chocolademelk/ limonade en iets lekkers inbegrepen. Ouders mogen erbij blijven. 

10 tot en met 14 jaar

DJ Jelmer zal ook de oudere doelgroep voorzien van de beste muziek. De schaatszaal gaat om 20.15 uur open en kost 2 euro per persoon. Uiteraard zijn de warme chocolademelk/ limonade en iets lekkers ook inbegrepen.

Zaterdag 19 december
Voor het eerst in jaren kan er binnen geschaatst worden in de wijk Bangert en Oosterpolder. Heeft u zin om te schaatsen en een gezellige winterse middag in uw eigen buurt te beleven? Kom dan met uw gezin naar de ijspretmiddag. Er worden allerlei wedstrijdjes op de ijsbaan georganiseerd, een creatieve kerstboom kan er worden gemaakt en de kinderen kunnen op de foto met de kerstman. Van 14.00 tot 17.00 uur bent u en uw gezin van harte welkom. Toegang is gratis.
Voor een klein prijsje zijn er versnaperingen, zoals popcorn en een suikerspin te koop. Warme chocolademelk en andere dranken zijn verkrijgbaar aan de bar in De Kreek.

Kerstborrel
Vanaf 20.00 uur is er een gezellige kerstborrel in De Kreek met live muziek. Ook kunt u dan gebruik maken van de ijsbaan.

Nieuwjaarsreceptie
Om alvast in uw agenda te zetten: zondag 3 januari 2016 van 14 tot 18.00 uur vindt de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats in De Kreek. De sporthal staat weer vol met springkussens en allerlei leuke activiteiten. Toegang is gratis.

Aanmelden
Om bij de schaatsdisco aanwezig te zijn kunnen kinderen (ovv naam, adres en telefoonnummer) zich aanmelden via mfadekreek@netwerkhoorn.nl. Let op dat worden doorgegeven.

Flyer 18 dec
Flyer 19 dec

 

winterfeestkreek

Terug naar overzicht