Win een gezinsseizoenkaart voor De Speelhoorn in 2014

Maandag 21 oktober 2013

Onbeperkt spelen in stadsspeeltuin De Speelhoorn in 2014? Dat kan! Like ons nu op facebook en win een seizoenkaart voor 2014 voor het hele gezin! Volg je ons al op facebook? Deel dan onze facebook speeltuinactie met anderen. Netwerk verloot de kaart tussen alle gedeelde berichten en nieuwe likes die binnenkomen vóór zondag 3 november 2013. De winnaar wordt maandag 4 november bekendgemaakt op zowel de website als facebookpagina van Netwerk.

De actieflyer wordt op lichtjesavond 23 oktober as.in de speeltuin uitgedeeld. Dit is de laatste dag in 2013 dat de speeltuin geopend is

Stadsspeeltuin De Speelhoorn is in 2014 weer dagelijks geopend van zondag 31 maart tot en met woensdag 15 oktober  van 10.00 tot 17.00u, met uitzondering van Koningsdag.  

Voorwaarden seizoenkaart actie
De actie is geldig van 18 oktober 2013 tot zondag 3 november 2013. De winnaar wordt maandag 4 november bekendgemaakt op zowel de website als facebookpagina van Netwerk. 

Door deelname gaat u akkoord met publicatie van uw naam op onze website en facebookpagina. De seizoenkaart is te gebruiken voor het hele gezin in de periode dat de speeltuin geopend is. De kaart is tevens geldig op eventuele themadagen. De winnaar van de seizoenkaart is verantwoordelijk voor een zorgvuldig gebruik van deze kaart. De kaart is niet inwisselbaar. Het is niet toegestaan de seizoenkaart uit te lenen aan anderen dan de gezinsleden. Er dient altijd een ouder mee te gaan met het spelende kind. Om de seizoenkaart te personaliseren wordt er een foto gemaakt van het gezin en gezinsleden. Deze foto's worden op de seizoenkaart bevestigd.

Gebruik van de stadsspeeltuin en seizoenkaart is geheel op eigen risico. Netwerk accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade aan, verlies of diefstal van de seizoenkaart.
De Stadsspeeltuin is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Hoorn en Stichting Netwerk.
Voor informatie of laatste nieuws over de speeltuin kunt u tijdens openingstijden terecht op tel. 0229-247526 of kijk op de website van Netwerk of op de facebookpagina van De Speelhoorn.

Deze promotie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook.

seizoenkaart

Terug naar overzicht