Wijkcentrum De Zaagtand 35000 keer bezocht!

Donderdag 28 februari 2013

Wijkcentrum De Zaagtand is donderdag 28 februari voor de 35000e keer bezocht! Sinds de opening op 22 september 2012 weten de bewoners van Hoorn-Noord, het Venenlaankwartier en de binnenstad het wijkcentrum dus goed te vinden. Mevrouw Tromp stapte het wijkcentrum binnen om daar een gymles te volgen, toen ze werd overladen met bloemen, taart en vrijkaartjes voor een concert naar keuze in Manifesto. “Wat ontzettend leuk, jullie hebben me echt overdonderd!”

Naast de wekelijkse gymles volgt mevrouw Tromp ook de creatieve middagen in wijkcentrum De Kersenboogerd. Ook gooit ze het weleens over een hele andere boeg. “Ik ben vorige maand naar de cursus ‘Schrijf je levensverhaal’ in De Zaagtand geweest. Eigenlijk ben ik niet zo’n schrijfster maar de docent, de heer Gerard Vlaar, kan zo ontzettend boeiend vertellen!”

De goedlachse Annie is een sociaal dier en volgt vele activiteiten om contacten te maken en onderhouden. “Ik ben een alleenstaande vrouw en dan is het fijn om contact te maken met anderen. Je leert hier zoveel mensen kennen, dat is erg leuk.”

35000eaanDeZaagtandAnnieTrompkleinst

Terug naar overzicht