Vrijwilligers gezocht voor Hoornse wijkcentra

Maandag 10 april 2017

Heeft u enkele uurtjes over en vindt u het leuk om andere buurtgenoten te ontmoeten in een ongedwongen sfeer? Kom dan eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Stichting Netwerk is op zoek naar vrijwilligers voor in de wijkcentra De Zaagtand, De Huesmolen, De Cogge, De Kersenboogerd en Grote Waal. De invulling van het vrijwilligerswerk en het aantal beschikbare uren is in overleg te bepalen. Het is mogelijk vanaf 2 uurtjes per week tot aan 30 uur per week. We zijn vooral op zoek naar

enthousiaste barvrijwilligers voor overdag en de avonduren. Een barvrijwilliger zet koffie/thee of andere versnaperingen klaar voor buurtbewoners die voor, tijdens of na afloop van een activiteit in de ontmoetingsruimte iets willen nuttigen. Daarnaast beheert de barvrijwilliger de kassa en zorgt hij/zij voor de bevoorrading van de bar. 

Maar ook zijn we op zoek naar vrijwilligers die geïnteresseerd zijn in licht en geluidstechniek ten behoeve van uitvoeringen die plaatsvinden in de wijkcentrum de Huesmolen. Hierbij kunt u denken aan het bedienen van de digitale lichttafel en de geluidsmengtafel. Er is een mogelijkheid om hiervoor een cursus te volgen.

Heeft u interesse in vrijwilligerswerk in één van de wijkcentra? Neem dan contact op met het gewenste wijkcentrum om de mogelijkheden te bespreken of mail naar zakelijkleiders@netwerkhoorn.nl.  

Kijk voor meer informatie en andere vacatures op www.netwerkhoorn.nl.

fotovrijwilligersachterdebar

Terug naar overzicht