Vrijwilligers gezocht in wijkcentra

Donderdag 27 augustus 2015

Wijkcentrum De Zaagtand is op zoek naar één of twee vrijwilligers voor het Buurtrestaurant op donderdagmiddag in de oneven weken. Het werk bestaat uit het assisteren van de kok bij het maken van een tweegangenmenu, tafel dekken, eten serveren, afruimen en afwassen. Als vrijwilliger mag u uiteraard mee-eten. Wijkcentrum De Huesmolen is op zoek naar een barmedewerker voor in de avonduren.

Buurtrestaurant
Het buurtrestaurant begint om 12.30 uur en duurt tot 14.00 uur. Het is een gezellige buurtactiviteit met een leuke, creatieve kok en gezellige gasten uit Hoorn-Noord. Bent u geïnteresseerd en beschikbaar van 10.30 uur tot 14.30 uur dan horen wij dat natuurlijk graag, bij voorkeur via email: j.fuchs@netwerkhoorn.nl of per telefoon: 0229 855700 (Jeanette is aanwezig op dinsdagmiddag en donderdag).

Barmedewerker
Als barmedewerker wordt u gedurende een aantal dagdiensten ingewerkt en ingezet voor de dagdelen waar u voor beschikbaar bent. U werkt in een leuk en gezellig team en staat nooit alleen. Afsluiten gebeurt gezamenlijk. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Gerrit Stroosnijder, 0229-234390 of mail naar g.stroosnijder@netwerkhoorn.nl.


Terug naar overzicht