Tiende editie Burendag

Maandag 24 augustus 2015

Op zaterdag 26 september 2015 viert Nederland voor de tiende keer Burendag. Ook in de gemeente Hoorn wordt in steeds meer buurten Burendag gevierd. Wilt u samen met uw buren ook iets leuks organiseren voor uw buurt maar weet u niet hoe of wat? Voor ondersteuning bij het meedenken, uitvoeren en aanvragen van activiteiten helpt Stichting Netwerk u graag. Ook is het mogelijk om geld aan te vragen bij het Oranje Fonds wanneer u in dit weekend Burendag viert. Deze aanvragen moeten uiterlijk 1 september binnen zijn bij het Oranje Fonds. Ook bij het aanvragen kunnen wij u helpen.

Ontmoeting en verbinding
Burendag wordt georganiseerd met als doel om buurtbewoners dichter bij elkaar te brengen zodat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten. Tijdens Burendag zetten buurtbewoners zich samen in voor hun buurt. Dit varieert van buurtontbijtjes tot zeskampen en schoonmaakacties.

Ondersteuning
Voor ondersteuning bij het meedenken, uitvoeren en aanvragen van activiteiten kunt u contact opnemen met Astrid Hoogewoning (a.hoogewoning@netwerkhoorn.nl) of Maria van Nuland (m.v.nuland@netwerkhoorn.nl) via wijkcentrum Kersenboogerd, Brederodegracht 1, 1628 LZ Hoorn. Tel: 0229-219966.

Douwe Egberts en Oranje Fonds
Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt dit jaar in het weekend van 25, 26 en 27 september gevierd. Meer informatie over de jaarlijkse Burendag is te vinden op www.burendag.nl

logo_burendag

Terug naar overzicht