Thema Vuil op Ceder Driesprong

Maandag 06 maart 2017

De peuterspeelzaalkinderen van de Ceder Driesprong zijn afgelopen weken bezig geweest met het thema VUIL. Ze zijn naar de glasbak geweest waar de kinderen spelenderwijs werd geleerd dat er twee glasbakken zijn voor verschillende soorten glas. De kinderen hebben de verschillende soorten glas in de desbetreffende glasbak gegooid. Op de Ceder Driesprong groep hebben de kinderen samen met de leidsters drie bakken gemaakt voor vuilnis: een oranje, een groene en een grijze. Het doel is om de kinderen te leren welk vuil er weggegooid mag worden en in welke bak dit gedaan moet worden.

De Ceder Driesprong is een samenwerking van Stichting Netwerk en SKH en bedoeld voor kinderen van 3 jaar. Zij bezoeken al een peuterspeelzaalgroep bij Stichting Netwerk of een kinderopvanggroep bij SKH. De Ceder Driesprong is bedoeld als een extra dagdeel waarin driejarigen met elkaar meer kunnen verbreden en verdiepen om zo bij te dragen aan een goede aansluiting  op de basisschool.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel een keer kijken! Wij zijn op woensdagochtend te vinden in basisschool Ceder: ongeacht de schoolkeuze kan iedere driejarige hier gebruik van maken.

Opgeven kan via SKH: 0229-248770 of info@kinderopvanghoorn.nl

IMG20170201WA0003

Terug naar overzicht