Theatervoorstelling voor eenzame ouderen in wijkcentra Stichting Netwerk

Dinsdag 05 september 2017

In het kader van de Week van de Eenzaamheid (21 sept-1 okt) organiseert Stichting Netwerk samen met Omring, MEE & de Wering, 1.Hoorn en gezondheidscentrum Kersenboogerd de gratis theatervoorstelling ‘Oldtimers’ voor (eenzame) ouderen in Hoorn. Iedereen die zich eenzaam voelt, betrokken is bij ouderen of zich inzet voor eenzame ouderen wordt uitgenodigd om deze voorstelling gratis bij te wonen in één van de wijkcentra van Stichting Netwerk. De voorstelling is inclusief soep en een broodje. Waar gaat het over?

Oldtimers, een cynische komedie over ouderen en eenzaamheid, gaat over een 60+ woongemeenschap die wordt verrast met een bijzonder kleurrijke toevoeging aan de algemene dagbestedingsruimte. De groep belandt al snel in een feestelijke rollercoaster – van ergernissen tot verbondenheid via vermaak naar pesterijtjes. Aan het eind van de rit stuiten de bewoners op één en dezelfde vraag: ‘Wat heb ik nou eigenlijk écht nodig om me thuis te voelen?’

Data en locaties
Dinsdag 26 september om 16.00 uur in wijkcentrum De Huesmolen
Woensdag 27 september om 13.00 uur in wijkcentrum De Zaagtand
Woensdag 27 september om 18.00 uur in wijkcentrum Grote Waal
Zaterdag 30 september om 13.00 uur in wijkcentrum Kersenboogerd.
(Voorstelling incl. nabespreking en soep met broodje duurt ongeveer 2,5 uur)

Aanmelden
Kaartjes voor deze voorstelling zijn gratis verkrijgbaar bij bovenstaande wijkcentra op werkdagen tussen 09.00–17.00 uur. Ook kunt u op werkdagen telefonisch reserveren via het Centraal Bureau op 0229-212587.

Vervoer
Voor mensen die niet zelfstandig naar de voorstelling kunnen komen wordt vervoer geregeld.
Graag aangeven bij het bestellen van de kaartjes.

Oldtimersrightaboutnow

Terug naar overzicht