Schrijf jóuw verhaal van vrijheid voor in de verhalenboom

Maandag 01 mei 2017

Morgen, dinsdag 2 mei, staat er van 12 tot 16.00 uur een bus van IDTV op het Betje Wolf Plein in Hoorn waar inwoners naar toe kunnen gaan om hun verhalen over vrijheid op papier te zetten. Want vrijheid is een groot goed. En iets om altijd weer bij stil te staan en om over te praten/schrijven. Deze verhalen worden gebundeld en uiteindelijk op 5 mei in Haarlem in een verhalenboom gehangen. Deze boom vol bijzondere verhalen krijgt een mooie plek op het Bevrijdingspop-terrein waar iedereen ze kan lezen. Uiteindelijk zullen de verhalen aangeboden worden aan de commissaris van de Koning Noord-Holland, dhr. Remkes. Lees verder..

Het is een oproep aan alle inwoners van Hoorn. Ken je iemand die mooie, ontroerende, goede verhalen/meningen heeft over vrijheid die hij/zij graag wil delen, verwijs ze dan door naar het Betje Wolf Plein.

IDTV
TV producent IDTV werkt samen met de provincie aan evenementen rond de 5 mei viering waaronder de live tv-uitzending van de 5 mei lezing. Ter gelegenheid van die bijzondere gebeurtenis wil IDTV verhalen rond het thema Vrijheid uit de hele provincie verzamelen en delen. Verhalen die op bijzondere wijze verzameld worden. Maandag 1 mei tot en met donderdag 4 mei 2017 zal er een speciale bus door plaatsen in Noord-Holland rijden om verhalen van vrijheid te verzamelen.  

freedom

Terug naar overzicht