Partners Brede School Grote Waal tekenen intentieverklaring

Dinsdag 04 februari 2014

Tijdens het Grote Voorleesfeest 2014, dat eind januari plaatsvond, werd het startsein gegeven voor een hernieuwde samenwerking van de partners van de Brede School in Grote Waal. Samenwerkingspartners van de Brede School Grote Waal tekenden een intentieverklaring om zich in te zetten voor de samenwerking in de Brede School door plannen te maken en activiteiten te organiseren ten behoeve van alle kinderen in de wijk van 2 tot 13 jaar. Het Grote Voorleesfeest! is een activiteit, georganiseerd door de Brede School, Bibliotheek Hoorn, Stichting Netwerk, De Ichthusschool, O.B.S de Jules Verne, O.B.S. de Zonnewijzer, De peuterspeelzalen Kleine Waal en Jules Verne en de Driesprong.

Tijdens het Grote Voorleesfeest werden alle peuters en kleuters in de wijk getrakteerd op een heuse jungle-tour door de bibliotheek.
In de grote zaal van het wijkcentrum kregen ze vervolgens een digitaal prentenboek te zien, van het boek dat dit jaar in de schijnwerpers staat tijdens de Nationale Voorleesdagen 2014: ‘Krrr…okodil” van Catherine Rayner. Bijzonder is dat de leerlingen van groep 8 dit filmpje zelf hebben gemaakt. Daarna lezen leerlingen van groep 8 prentenboeken voor aan de kleintjes en sloten we af met een jungle-dans.

Naast genoemde organisaties zijn ook SKH en Berend Botje partner in de brede school Grote Waal.

Voorleesfeestenintentieverklaring30114

Terug naar overzicht