Ouder & Kind weekend Texel

Donderdag 03 maart 2016

Op 10, 11 en 12 juni 2016 organiseert Stichting Netwerk een Ouder & Kind weekend naar Texel. Het weekend is bedoeld voor vaders en moeders die hun kind(eren) alleen opvoeden.
Tijdens het verblijf wordt een aantal gezamenlijke activiteiten en activiteiten voor ouders en kinderen apart georganiseerd. Het doel is om alleenstaande ouders op een ontspannen manier met elkaar in verbinding te brengen. Het verblijf is in een groepsaccommodatie vlak bij het dorp De Koog. Op loopafstand van het bos, de duinen, strand en zeehondenopvang Ecomare.

Een heerlijke locatie voor een weekend weg. Het programma bestaat uit verschillende onderdelen. De kosten voor de reis zijn voor eigen rekening. Reisinformatie volgt na inschrijving, vaak is carpoolen mogelijk.

Wanneer: vrijdag 10 juni 17.00 uur t/m zondag 12 juni 2016 14.00 uur
Kosten: € 60,00 per gezin, vooruit te voldoen, kan ook betalen met de cultuurstrippenkaart
Locatie: Groepsaccommodatie ‘’De Zilvermeeuw’’

Voor meer informatie en/of opgave kunt u contact opnemen met Stefanie Strijker, wijkcentrum Grote Waal, Grote Beer 3, Hoorn. Tel: 0229-280940 of s.strijker@netwerkhoorn.nl

Ook kunt u zich hier direct opgeven. U kunt zich opgeven tot 27 april 2016 (tenzij het maximum aantal deelnemers eerder is bereikt).

ouderenkindweekend

Terug naar overzicht