Opening belevingstuin Risdamhuis

Donderdag 30 maart 2017

Na een jaar van voorbereiding is de belevingstuin, onderdeel van het Risdamhuis, gereed! De feestelijke opening van de belevingstuin zal plaatsvinden op vrijdag 21 april 2017 van 14.00 tot 16.00 uur aan de Scheerder 1A te Hoorn. Deze belevingstuin is mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers van Stichting Stadslandbouw Hoorn, Dagelijks Leven, Stichting Netwerk en natuurlijk de sponsoren. De officiële opening zal worden gedaan door de heer Theo van Eijk, wethouder van Leefbaarheid, Wonen & stadsvernieuwing en Welzijn & ouderen(zorg) te Hoorn. Rond 15.00 uur is er gelegenheid om de tuin te bezichtigen. De 6000 geplante bloembollen zullen volop in bloei staan, de twee buitenverblijven en een binnen verblijf voor de kippen zijn gerealiseerd en er zal een kunstenaar aanwezig zijn die van hout de mooiste kunstwerken zal maken. Iedereen is welkom!

Om deze belevingstuin helemaal compleet te maken wil Stichting Stadslandbouw graag nog een waterelement realiseren in de tuin. Maar om dit doel te verwezenlijken is nog wel een bijdrage nodig. Wilt u dit doel realiseren door een vrijwillige bijdrage te doen dan kan dat in de aanwezige bus tijdens de opening.

Het Risdamhuis is specifiek voor dementerenden van “Dagelijks Leven”. Een mooie plek waar de bewoners hun leven kunnen voortzetten. 

dagelijksleven2

Terug naar overzicht