Maatjesfestival

Donderdag 10 november 2016

Zaterdag 26 november van 11–15.00 uur organiseert Netwerk samen met Vrijwilligerspunt West Friesland het maatjesfestival in wijkcentrum Kersenboogerd. Het festival is georganiseerd voor iedereen die een maatje is of een maatje wil worden. Maatjes zijn betrokken vrijwilligers die één op één worden gekoppeld aan mensen die tijdelijk extra aandacht, ondersteuning of begeleiding nodig hebben. Zij kunnen deelnemen aan talloze workshops, de informatiemarkt bezoeken en/of luisteren naar een mooie verhalen talkshow. Het complete programma en informatie over de workshops

vindt u hieronder.

Programma Maatjesfestival

Workshops
Er zijn 11 workshops met elk een ander thema. Van grenzen stellen tot het inzetten van talenten en van inburgering tot aan omgaan met eenzaamheid. 
Kijk hier voor het volledige workshopaanbod. Inschrijven voor een workshop is niet nodig.

Informatiemarkt
Op de informatiemarkt staan enkele Hoornse organisaties die met maatjes werken. Zij vertellen u graag meer over hun activiteiten.

Mooie verhalen talkshow
Het festival wordt afgesloten met een mooie verhalen talkshow. Maatjes vertellen mooie, bijzondere, ontroerende en soms ook verdrietige verhalen over hun ervaring. Verhalen die de moeite waard zijn om te vertellen en om naar te luisteren!

Informatie 
Wilt u meer informatie over het maatjesfestival dan kunt u bellen naar wijkcentrum Kersenboogerd, 0229-219966 of mailen naar kersenboogerd@netwerkhoorn.nl

uitnodigingmaatjes

Terug naar overzicht