Lichtjesavond in Bangert & Oosterpolder

Dinsdag 12 juli 2016
Het lijkt nog ver weg maar het is dichterbij dan je denkt! Lichtjesavond in Bangert en Oosterpolder!
Zaterdagavond 24 september 2016 belooft een bijzondere avond te worden in Bangert en Oosterpolder. De derde editie van de lichtjesavond, de light walk experience, zit bomvol belevingen. De woonwijk en ‘De Strip’ worden het decor van dit evenement met als afsluiting de boomgaardpicknick op de Heemraad. Wat staat er zoal op het programma?
* een Glow in the dark wandeling door de wijk met een belevenissen pad voor jong en oud;
* proeven in het donker;
* 'glow in the dark’ schminken;
* neonbadminton;
* op de foto in de verlichte selfie hut;
* kijken naar de verlichte bootjes die langs de route meevaren;
* luisteren naar de verschillende optredens die langs de hele route staan et cetera.

De bewoners die langs de route wonen worden verzocht om hun tuinen extra te versieren met kaarsen en lichtjes.

Doe mee en win!
Er zijn ook dit jaar weer mooie prijzen te winnen. Er is een prijs voor degene die de mooiste glow in the dark outfit heeft en voor wie het mooiste geschminkt is. Ook is er een prijs voor de mooist versierde en verlichte tuin. Door een foto te maken van de mooiste tuin en deze op de Facebook pagina te plaatsen van de Lichtjesavond Bangert & Oosterpolder kan er een prijs worden gewonnen. De winnaars worden op 24 september tussen 23.00 – 00.00 uur bekendgemaakt via de facebookpagina.

Tijden
De aftrap van de light walk experience is om 20.00uur bij de plas op de Wierdijk. De afsluiting is rond 22.00 uur in de boomgaard op de Heemraad.  Kinderen kunnen zich ‘glow in the dark’ laten schminken tussen 19.00 – 20.00 uur op de Wierdijk. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwsberichten, ga dan naar de facebookpagina van de lichtjesavond. Heeft u nog vragen dan kunt u die stellen via lichtjesavond@stichtingbno.nl.

De organisatie van het jaarlijks terugkerende evenement is in handen van een aantal enthousiaste bewoners, stichting B&O  en Stichting Netwerk. Voor de bewoners van de wijk dé gelegenheid om de sociale samenhang te vergroten en kennis te maken met een aantal dans- en muziekverenigingen die actief zijn in Zwaag en MFA De Kreek.

glow

Terug naar overzicht