Lichtjesavond Bangert & Oosterpolder 23 sept. 2017

Maandag 24 juli 2017

Een magische avond gaat het worden op zaterdag 23 september 2017! De vierde editie van de lichtjesavond Bangert en Oosterpolder staat in het teken van magie, muziek en dans, sprookjes en sport ! Deze bijzondere (buren)dag is gesitueerd in de straten rondom De Kreek (Fase 3). Een magische show van NEMO (Amsterdam), een spectaculaire Free run demonstratie, verlichte rollerskates en steltlopers en een prachtige bellenblaasshow zijn enkele acts die er te zien zijn. Ook kun je meezingen met het smartlappenkoor, op de foto in sprookjesland, een marshmallow roosteren bij het mystical fire  en meedoen aan levend tafelvoetbal of meedansen in een flashmob. Maar er zijn ook prijzen te winnen....

Wat dacht je van een midweek of weekend kamperen (gesponsord door KarstenTravelstore) voor degene die zijn/haar tuin het mooist verlicht heeft. Voor de buren die minimaal 4 huizen op een  rij hebben versierd, is er de straatprijs; een avondje Wie is de Mol voor 10 personen (gesponsord door MFA de Kreek). De winnaars worden op zondag 24 september tussen 13.00 -14.00 uur bekendgemaakt via de facebookpagina: lichtjesavondbangertenoosterpolder.

De aftrap van de lichtjesavond is om 19.45 uur op het podium bij MFA de Kreek. Van 18.30 – 19.45 uur kunnen kinderen zich laten schminken in de schminkfabriek in De Kreek, DJ Jelmer zorgt voor de muziek tijdens het schminken. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwsberichten, ga dan naar de facebookpagina van de lichtjesavond. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met lichtjesavondbo@gmail.com.

De organisatie van het jaarlijks terugkerende evenement is in handen van een aantal enthousiaste bewoners, stichting B&O en Stichting Netwerk. Voor de bewoners van de wijk dé gelegenheid om de sociale samenhang te vergroten.

lichtjesavondscreenshot

Terug naar overzicht