Kok en oppas gezocht voor Jonge Mama Café

Maandag 27 augustus 2018

Volgende week starten we weer met het Jonge Mama Café waarbij jonge moeders tot 23 jaar de gelegenheid krijgen om bij elkaar te komen. Er worden ervaringen uitgewisseld, activiteiten, workshops en cursussen aangeboden. Elke week wordt er afgesloten met een gezamenlijk diner. We zijn hard op zoek naar een kok die vrijwillig voor jonge moeders elke woensdag een heerlijke maaltijd op tafel kan zetten. Het Jonge Mama Café is elke woensdag van 16.00 tot 19.00 uur en vindt plaats in wijkcentrum Kersenboogerd.   

Ligt uw interesse meer bij het omgaan met kinderen  van 0 tot 4 jaar dan zijn we ook op zoek naar u. We zijn op zoek naar een oppas die woensdag van 16.00 tot 19.00 uur op de kinderen van de jonge moeders wil passen zodat de moeders activiteiten en/of cursussen kunnen volgen. U krijgt als oppas een vergoeding voor deze functie.

Heeft u interesse of wilt u meer weten neemt u dan contact op met Hafsa Abdellaoui via wijkcentrum Kersenboogerd, 0229-219966 of mail naar h.abdellaoui@netwerkhoorn.nl

Informatie over Jonge Mama's Hoorn

U kunt zich ook hier aanmelden


Terug naar overzicht