Kerstdiners voor Hoornse inwoners

Dinsdag 06 december 2016

Stichting Netwerk zal in vier wijkcentra kerstdiners bereiden voor in totaal zo’n 150 wijkbewoners. Netwerk wil de bewoners, voor wie een gezellig samenzijn rond de feestdagen niet vanzelfsprekend is, laten genieten van een kerstdiner. De ingrediënten voor dit driegangendiner worden gedoneerd door Jumbo Supermarkten.

Anky Weiland, Stichting Netwerk: “Een gezellig samenzijn is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommige mensen hebben weinig te besteden en hebben geen familie/vrienden in de buurt. We zijn dan ook heel blij met de donatie van de kerstdinerpakketten door Jumbo zodat onze medewerkers en vrijwilligers een gezellig en heerlijk kerstdiner kunnen bereiden. Tijdens dit diner kunnen mensen contacten leggen met andere wijkbewoners en weten zij daarna de weg naar het wijkcentrum te vinden voor ondersteuning  en deelname aan ontmoetingsactiviteiten. Een prachtig voorbeeld van een succesvolle samenwerking tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties waarbij lokale verbindingen ontstaan.”

Nog enkele plekken vrij
In de wijkcentra De Zaagtand, Kersenboogerd, Grote Waal en De Cogge worden kerstdiners georganiseerd. Wilt u hier aan deelnemen? Er is nog plek op vrijdag 16 december van 18.00 tot 20.00 uur in wijkcentrum Kersenboogerd en op donderdag 22 december van 17.30 tot 19.30 uur in De Cogge (i.v.m. het bereiden van een 5-gangendiner geldt hier een kleine eigen bijdrage). U kunt zich hiervoor aanmelden door te bellen naar wijkcentrum Kersenboogerd via 0229-219966 of naar De Cogge via 0229-238546.

Menu De Cogge en Kersenboogerd
Menu De Cogge, 7,50 euro p.p.:
- welkomstdrankje
- Italiaanse tomatensoep met ciabatta en huzarensalade van Piette
- warm buffet bestaande uit kabeljauw, vegetarisch stoofvlees en kip, geserveerd met rode kool en appel, stoofpeertje en puree
- chocoladepudding met slagroom
- koffie/thee met lekkers.

* Menu Kersenboogerd, 7,50 euro p.p.: 
- welkomstdrankje Glühwein (met alcohol)/Vruchtenpunch (zonder alcohol)
- romige tomatensoep met verse kaasstengels/plateau met brie, stoofpeer, walnoot en pruim balsamicoazijn
- varkensrollade met een kruidige appelsaus/kipsaté/visstoofschotel van kabeljauw, Pommes Duchesse en gebakken aardappeltjes,
  geroosterde groente mix, rode kool, appelcranberry compôte en een frisse salade
- chocoladepudding met koffiesaus/fruitsalade met slagroom
* combinatie buffet en uitserveren.

Voor informatie over het kerstmenu in de wijkcentra De Zaagtand en Grote Waal kunt u contact opnemen met Jeannette Fuchs (0229-855700) en/of Stefanie Strijker (0229-280940).

 

kerstdiner

Terug naar overzicht