Is uw organisatie dé roefelplaats?

Dinsdag 22 april 2014

Op vrijdag 30 en zaterdag 31 mei 2014 organiseert Netwerk de jaarlijkse Roefeldag voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Kinderen kunnen deze dagen een kijkje nemen in het werkende leven; de wereld van volwassenen. Deze Roefeldag is de perfecte gelegenheid voor bedrijven, verenigingen en organisaties om te laten zien wat ze doen. Voor de kinderen een ware beleving omdat ze zelf kunnen ervaren hoe het er op het werk aan toe gaat.

Roefelen betekent niet alleen kijken en luisteren maar vooral zelf doen. Geschikte roefelplaatsen zijn er in allerlei soorten en maten. Het varieert van bakker, hotel, winkel en politie tot aan verzekeringsmaatschappijen. Zaken die voor u vanzelfsprekend zijn, zijn voor kinderen juist bnijzonder: het ontvangen van mensen bij de receptie, het bedienen van een slagboom of het bakken van brood. Het enthousiasme van de kinderen is aanstekelijk.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden als roefelplaats neem dan contact op met wijkcentrum Kersenboogerd via 0229-219966 of mail naar roefeldag@netwerkhoorn.nl

Meer informatie voor kinderen vind je hier.

 

roefeldag2014

Terug naar overzicht