Inloopdagen peuterspeelzalen

Dinsdag 30 september 2014

Alle peuterspeelzalen van Stichting Netwerk houden op maandag 6 en dinsdag 7 oktober een inloopochtend en -middag voor ouders die zich willen oriënteren op een passende peuterspeelzaal in Hoorn. Van 09.00 tot 11.00 of van 13.30 tot 15.00 uur staat de koffie klaar en kunt u ervaren hoe de peuterspeelzalen van Netwerk eruit zien en hoe er gewerkt wordt.

Stichting Netwerk heeft 12 peuterspeelzalen verdeeld over de wijken in Hoorn. Er is 1 peuterspeelzaal die werkt op antroposofische grondslag.

Spelenderwijs ontwikkelen
Peuters willen zelf de wereld ontdekken en nieuwe dingen leren. Een peuterspeelzaal is hier een prachtige plek voor. Onze peuterspeelzalen nodigen kinderen uit om vrij te spelen maar ook gezamenlijk activiteiten te doen. Kinderen kunnen zelf keuzes maken: er is een huishoek, taal/boekenhoek, bouwhoek enz. Waar nodig helpt de leidster om uit al dit leuks een keuze te maken. Alle ontwikkelingsgebieden komen aan de orde. Daarbij wordt, naast de verstandelijke ontwikkeling, ruimschoots aandacht besteed aan de emotionele en motorische ontwikkeling. Naast een binnenruimte is er ook een buitenruimte aanwezig.

Wij bieden verschillende mogelijkheden, toegespitst op behoefte en leeftijd. In alle gevallen geldt dat kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen. Kijk voor meer informatie over onze peuterspeelzalen op onze website.

Peuterwerk/opendagen2014

Terug naar overzicht