Huttendorp Hoorn vrijwilligersorganisatie van het jaar!

Donderdag 08 december 2016

Stichting Netwerk heeft met Huttendorp Hoorn de Vrijwilligersprijs in de wacht gesleept, als vrijwilligersorganisatie van het jaar 2016! Woensdagavond 7 december jl. hebben enkele Huttendorp vrijwilligers in de Oosterkerk in Hoorn de ereprijs in ontvangst genomen. Netwerk dankt iedereen voor het stemmen, en vooral ouders Mario en Wendy die de vrijwilligers van Huttendorp hiervoor hebben opgegeven! De prijs is

een avondje uit naar Cinema Oostereiland met het Huttendorp team. Voor het filmbezoek krijgen de winnaars een kopje koffie of thee en een gebakje in het Museum voor de Twintigste Eeuw en een oorkonde en een gepersonaliseerde poster ‘Doe maar gewoon vrijwilligerswerk’.

De Hoornse vrijwilligersprijs
De Hoornse vrijwilligersprijs is een nieuw initiatief, gestart in 2016. De bedoeling van de prijs: waardering uitspreken voor vrijwilligers. Veel mensen in Hoorn doen af en toe of regelmatig vrijwilligerswerk. Die mogen we best eens in het zonnetje zetten! Wie de Hoornse vrijwilligersprijs wint bepalen alle mensen in Hoorn met elkaar. Aan het begin van de wedstrijd kunnen zij vrijwilligers nomineren. Dat kunnen vrijwilligersprojecten zijn, van stichtingen, verenigingen of burgers, maar het kunnen ook individuele vrijwilligers zijn. Er is een speciale categorie voor jonge vrijwilligers, tot achttien jaar.

www.hoornsevrijwilligersprijs.nl

Krantenartikel NHD

 

huttendorpvrijwilligersprijs2016

Terug naar overzicht