Geslaagde zevende editie van 0229 Dance Battle in poppodium Manifesto

Donderdag 17 januari 2019

Meer dan 100 bezoekers wisten vorige week het poppodium te vinden. Sommigen om daadwerkelijk deel te nemen aan de jaarlijkse Dance Battle en anderen om te zien en ervaren hoe de dansers strijden voor de hoofdprijs! In De Dance Battle dansen jong en oud(er) tegen elkaar om de beker en geldprijs in Manifesto. De talenten waren verdeeld in twee leeftijdscategorieën; Break en Hiphop tot met 14 jaar en 15 jaar en ouder. Zes aansprekende juryleden bekend uit de dansscene van tv, battles en buitenland en twee geweldige dj’s en host zorgden voor de muziek en presentatie! Het was een geweldige avond met de volgende winnaars:

Break Kids; Jayden Beekhoven, Damn Fresh, Break Adults; Robb, Style Invaders, Hiphop; Mijaca, Class 3-E.

Eef van Veen, jongerenwerker Stichting Netwerk: “Het mooie aan de 0229 Dance Battle is dat je zowel de jonge als de wat oudere danstalenten een podium geeft waarin ze laten zien wat ze in huis hebben. Ze stimuleren en inspireren elkaar. We kijken dan ook terug op een fantastische editie. Ook voor ons blijft het inspirerend om zoveel talent te zien”.

Dit jaarlijkse evenement wordt georganiseerd door poppodium Manifesto, het jongerenwerk van Stichting Netwerk en de bekende, artistiek leider Chamberlin Theelen. De prijsbeker werd gesponsord door Meilink Sportprijzen.

dancebattle7eeditie2

dancebattle7eeditie3

Terug naar overzicht