Cerificaat voor winnares burendagactie

Dinsdag 15 oktober 2013

Winnares van de burendagactie, Mary de Graaff, heeft haar certificaat opgehaald die ze binnen een jaar mag verzilveren. 
De prijs; een dag lang springen op ons springkussen samen met haar buurtjes. Dochter Leah stond al letterlijk te springen van vreugde! Nogmaals v
an harte gefeliciteerd en alvast veel springplezier gewenst voor de hele straat!

Mevrouw De Graaff is geloot uit het aantal nieuwe likes die Netwerk heeft ontvangen op haar facebookpagina.

Voorwaarden
Door deelname gaat u akkoord met publicatie van uw naam op onze website. Het springkussen wordt beschikbaar gesteld voor een in overleg te bepalen datum en tijd (gelieve minimaal drie weken van tevoren reserveren) met de uiterlijke datum 21 september 2014.

De aanhanger met luchtkussen kan door de winnaar worden opgehaald en teruggebracht. In overleg is het ook mogelijk om deze te laten bezorgen, indien gewenst op te zetten en weer af te breken door een medewerker of vrijwilliger van Stichting Netwerk. De winnaar is verantwoordelijk voor een zorgvuldig gebruik van de geleende materialen en is zelf verantwoordelijk voor het vergoeden van eventueel toegebrachte schade aan het luchtkussen of aanhanger. De winnaar dient zelf toezicht te organiseren bij het gebruik van het luchtkussen. Indien toezicht wordt gewenst door een van onze medewerkers of vrijwilligers dan kan dit vooraf besproken worden met Stichting Netwerk. Gebruik van het luchtkussen is geheel op eigen risico. Netwerk accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade, kosten of letsel dat onstaan is tijdens het gebruik van het luchtkussen.

Deze promotie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook.

burendagwinnaarwebsite

Terug naar overzicht