De winnaar van de gezinsseizoenkaart voor speeltuin De Speelhoorn is..

Maandag 04 november 2013

Mevrouw Susan Koopman! Van harte gefeliciteerd! U heeft een seizoenkaart voor speeltuin De Speelhoorn 2014 gewonnen. Samen met uw gezin kunt u van 31 maart t/m 15 oktober 2014 gratis gebruik maken van alle leuke speeltoestellen die de speeltuin biedt! Stichting Netwerk neemt binnenkort contact op om de verdere gang van zaken door te nemen.  

Stadsspeeltuin De Speelhoorn is in 2014 weer dagelijks geopend van zondag 31 maart tot en met woensdag 15 oktober van 10.00 tot 17.00u, met uitzondering van Koningsdag.

Voorwaarden seizoenkaart actie
Door deelname gaat u akkoord met publicatie van uw naam op onze website en facebookpagina. De seizoenkaart is te gebruiken voor het hele gezin in de periode dat de speeltuin geopend is. De kaart is tevens geldig op eventuele themadagen. De winnaar van de seizoenkaart is verantwoordelijk voor een zorgvuldig gebruik van deze kaart. De kaart is niet inwisselbaar. Het is niet toegestaan de seizoenkaart uit te lenen aan anderen dan de gezinsleden. Er dient altijd een ouder mee te gaan met het spelende kind. Om de seizoenkaart te personaliseren wordt er een foto gemaakt van het gezin en gezinsleden. Deze foto's worden op de seizoenkaart bevestigd.

Gebruik van de stadsspeeltuin en seizoenkaart is geheel op eigen risico. Netwerk accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade aan, verlies of diefstal van de seizoenkaart.
De Stadsspeeltuin is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Hoorn en Stichting Netwerk.
Voor informatie of laatste nieuws over de speeltuin kunt u tijdens openingstijden terecht op tel. 0229-247526 of kijk op de website van Netwerk of op de facebookpagina van De Speelhoorn.

Deze promotie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook.

winnares2

Terug naar overzicht