Crowdfunding voor Ouder en Kind weekend

Dinsdag 10 mei 2016

Op het crowdfundingsplatform www.hetluktons.nl is het mogelijk een donatie te doen om het Ouder en Kind weekend mogelijk te maken. Dit weekend is bedoeld voor vaders en moeders die hun kind(eren) alleen opvoeden. Het doel is om alleenstaande ouders op een ontspannen manier met elkaar in verbinding te brengen. Kinderen leven op tijdens zo'n weekend en er worden verschillende activiteiten ondernomen. Wilt u ons helpen of kent u in uw netwerk mensen die dit project een warm hart toedragen? Ga dan naar 

https://hetluktons.nl/nl/projects/ouder-kind-weekend.

Hoe werkt het?
Vraag vrienden, bekenden en familie om te helpen: met een donatie, als vrijwilliger of met andere middelen. Doneren kan in drie eenvoudige stappen:

  1. Kies een donatie bedrag – Als u het project hebt geselecteerd waaraan u wil doneren klikt u op de “support” knop. Kies nu het bedrag dat u wil doneren. Dit kan door op een van de bedragen te klikken of door zelf een bedrag in te voeren.
  2. Vul uw contactgegevens in – Dit kan door u aan te melden of door eenvoudig met Facebook in te loggen. U kunt deze stap ook overslaan of anoniem doneren.
  3. Kies de betaalmethode – Als laatste kiest u dan nog de betaalmethode waarmee u wil betalen.

U kunt als extraatje nog een berichtje achter laten op de project pagina om de initiator aan te moedigen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met sociaal werker Stefanie Strijker (s.strijker@netwerkhoorn.nl).  

Bedankt!

HetluktonsJPG

Terug naar overzicht