Buurtmoestuin 3XG in de Grote Waal onofficieel geopend!

Zondag 29 september 2013

Zaterdag 21 september jl. hebben bewoners van De Grote Waal tien moestuinbakken in gebruik genomen op de gemeentegrond naast de Jules Verneschool. In het najaar kun je bijna geen groente en fruit zaaien, maar de bewoners willen wel zo snel mogelijk aan de slag. Daarom besloten Stichting Netwerk en Intermaris Burendag te gebruiken als onofficiële start van de buurtmoestuin. Tijdens de werkmiddag kwamen ook andere bewoners een kijkje nemen, een aantal hiervan gaven zich enthousiast ook op voor een moestuinbak.

Officiele opening
In het voorjaar 2014 zal de buurtmoestuin officieel worden geopend door Stichting Netwerk en Intermaris. Wegens enthousiaste reacties van bewoners worden nog meer moestuinbakken geplaatst. Bent u geïnteresseerd in een eigen moestuintje en woont u in de Grote Waal Noord? Neem dan contact op met Stichting Netwerk, Antoinette Roovers 0229-280940.

Wijkproject 3xG
3XG (Graag Gedaan in de Grote Waal) is een samenwerkingsproject tussen Stichting Netwerk en Intermaris. Dit project richt zich op Grote Waal-Noord en draagt bij aan de leefbaarheid in dit gedeelte van de wijk Grote Waal door bewoners te ondersteunen in het ontwikkelen en organiseren van activiteiten.

Buurtmoestuin_GroteWaal

Terug naar overzicht