Burgemeester en wethouders op Collegetour!

Maandag 07 oktober 2013

De burgemeester en wethouders van Hoorn gaan woensdag 9, donderdag 10 en 17 oktober op Collegetour in verschillende Hoornse wijkcentra. Zij kregen in 2010 de taak om Hoorn zo goed mogelijk door de crisis heen te loodsen. Maar is dat gelukt? Wat waren zij van plan? Wat hebben zij voor de stad gedaan en wat niet? De burgemeester en wethouders worden naar het voorbeeld van televisieprogramma ‘Collegetour’ ondervraagd door presentator Robert-Jan Knook (ANP/BNR) en het publiek. De bijeenkomsten zijn speciaal voor Hoornse inwoners en is gratis te bezoeken. Het programma duurt ongeveer 1,5 uur.

De Collegetour is een terugblik op de bestuursperiode van 2010 tot nu. In 2010 gingen wethouders Ronald Louwman, Michiel Pijl, Peter Westenberg en Aart Ruppert samen met burgemeester Onno van Veldhuizen als nieuw college van start. Kort daarop gingen zij langs de wijken om te horen wat daar speelde en ook om te vertellen wat hun plannen waren. Na ruim 3,5 jaar besturen blikken zij samen met Hoorn terug.

Heel Hoorn is welkom
De avonden zijn gratis en vrij toegankelijk voor alle publiek. Alle Hoornse inwoners zijn van harte uitgenodigd. Per avond wordt een aantal wijken uitgenodigd, maar lukt het die avond niet, dan kunnen inwoners gewoon aansluiten bij een andere avond. Voor alle avonden geldt vol=vol. Het advies luidt dus om op tijd te komen.

Agenda
De tijd die hieronder staat is de starttijd. De zaal is een half uur voor aanvang open.

Woe 9 okt 19:30 uur Wijkcentrum Grote Waal (Binnenstad, Hoorn-Noord, Venenlaankwartier, Grote Waal)
Do 10 okt 20:00 uur Wijkcentrum Kersenboogerd (Kersenboogerd)
Do 17 okt 19:30 uur De Kreek (Risdam-Noord, Risdam-Zuid, Nieuwe Steen, Blokker, Zwaag, Bangert en Oosterpolder)

Voor meer informatie kijk op www.hoorn.nl/collegetour

 

collegetour

Terug naar overzicht