(Hoofd)sponsor gezocht voor Huttendorp Hoorn

Donderdag 10 maart 2016

Huttendorp Hoorn is op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor of meerdere sponsoren om de jaarlijkse timmerevenement voor Hoornse basisschoolkinderen te kunnen voortzetten. 
Elk jaar timmeren in de zomervakantie zo'n 750 kinderen er lustig op los. Naast het team van Stichting Netwerk, zetten zo’n 160 vrijwilligers in de leeftijd van 14 t/m 25 jaar hun talenten op het bouwterrein in. Maar wegens het wegvallen van de hoofdsponsor komt het voortbestaan van Huttendorp in gevaar. 

In het afgelopen jaar heeft hoofdsponsor Intermaris aangegeven dat men niet langer mocht sponsoren omdat met ingang van 1 juli 2015 de nieuwe Woningwet in werking is getreden. Deze wet heeft consequenties voor het sponsorbeleid van woningcorporaties. De woningwet staat woningcorporaties alleen nog toe om sponsorverzoeken te honoreren die uitsluitend ten goede komen aan de huurders van de corporatie. Activiteiten voor een breder publiek zoals bijvoorbeeld het huttendorp mogen niet meer ondersteund worden.

Om dit grootse evenement de komende jaren te kunnen blijven organiseren dan moet er in de komende maanden een nieuwe hoofdsponsor gevonden worden.

Past uw bedrijf  bij Huttendorp Hoorn en wilt u uw naam koppelen aan het grootste meerdaagse kinderevenement in de gemeente Hoorn, dan is dit uw kans om het stokje over te nemen van Intermaris. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Klaas Blaak via k.blaak@netwerkhoorn.nl.

www.huttendorphoorn.nl

Huttendorphamerenzagenkopie

Terug naar overzicht