Sport- en Cultuurstrippenkaart

Met een laag inkomen blijft er vaak weinig geld over voor sport en culturele activiteiten. De sport- en cultuurstrippenkaart van de gemeente Hoorn kan dan uitkomst bieden.

Kijk voor uitgebreide informatie en voorwaarden: sport-en cultuurstrippenkaart.

Wat is de sport- en cultuurstrippenkaart?
De sport- en cultuurstrippenkaart is een strippenkaart voor inwoners van Hoorn. Met de strippen kan de entree, het lidmaatschap of deelname aan sport of een activiteit worden betaald bij verschillende organisaties, verenigingen en clubs in en om Hoorn. De strippenkaart wordt eens per jaar verstrekt en heeft een waarde van € 200,- voor kinderen en € 100,- voor volwassenen. De strippen zijn niet inwisselbaar voor geld. Met de komst van sport- en cultuurstrippenkaarten vervallen de individuele tegemoetkomingen voor sport en culturele activiteiten.

Bij Stichting Netwerk kunt u de strippenkaart gebruiken bij de Eetsoos in wijkcentrum Kersenboogerd, de Open Eettafel in wijkcentrum Grote Waal en Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO) in de verschillende wijkcentra. Maar ook voor een seizoensabonnement van stadsspeeltuin De Speelhoorn, het jaarlijkse Huttendorp, activiteiten in Manifesto en toneel-uitvoeringen van De Kriek in de Kersenboogerd.