2015ouderenkindweekend

Ouder & Kind weekend Texel

Op 7, 8 en 9 juni 2019 (Pinksterweekend) organiseert Stichting Netwerk een Ouder & Kind weekend naar Texel. Het weekend is bedoeld voor vaders en moeders die hun kind(eren) alleen opvoeden.

Tijdens het verblijf wordt een aantal gezamenlijke activiteiten en activiteiten voor ouders en kinderen apart georganiseerd. Het doel is om alleenstaande ouders op een ontspannen manier met elkaar in verbinding te brengen. Het verblijf is in een groepsaccommodatie vlak bij het dorp De Koog. Op loopafstand van het bos, de duinen, strand en zeehondenopvang Ecomare.

Een heerlijke locatie voor een weekend weg. Het programma bestaat uit verschillende onderdelen. De kosten voor de reis zijn voor eigen rekening.
Reisinformatie volgt na inschrijving, vaak is carpoolen mogelijk.

Wanneer: vrijdag 7 juni 17.00 uur t/m zondag 9 juni 14.00 uur.
Kosten: € 65,- per gezin, vooruit te voldoen, kan ook betalen met de cultuurstrippenkaart
Locatie: groepsaccommodatie ‘’De Zilvermeeuw’’

Met nieuwe gezinnen maken wij vooraf graag een afspraak om kennis te maken onder genot van een kopje koffie/ thee in wijkcentrum Grote Waal. Dan vertellen wij wat het weekend inhoudt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stefanie Strijker, wijkcentrum Grote Waal, Grote Beer 3, Hoorn. Tel: 0229-280940 of s.strijker@netwerkhoorn.nl

Het ouder en kind weekend is voor gezinnen uit Hoorn, Zwaag, Blokker en Bangert & Oosterpolder.

Tijd/Dag:
vrijdag 17.00 uur
Aanvang:
7 juni 2019
Kosten:
€ 65,00 (per gezin)
Bijzonderheden:
Helaas is het ouder en kind weekend voor juni 2019 al helemaal vol.

Van vrijdag 7 juni 17.00 uur t/m zondag 9 juni 14.00 uur.
Betalen kan ook met de cultuurstrippenkaart.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stefanie Strijker, wijkcentrum Grote Waal, Grote Beer 3, Hoorn. Tel: 0229-280940 of s.strijker@netwerkhoorn.nl

 

 Terug naar overzicht