Argentijnse Tango

Tijd/Dag:
vrijdag 19.00 - 23.00 uur
Aanvang:
7 september 2018
Kosten:
€ 80,00
Aantal lessen:
6
Bijzonderheden:
Argentijnse Tango Porteñas

In tegenstelling tot de  “Ballroom Tango” is de Argentijnse Tango een veel meer geïmproviseerde dans.  Natuurlijk zijn er “figuren”, maar er is geen vaste volgorde in de dans. En  het is maar de vraag of de leider een eenmaal ingezet figuur” helemaal af  maakt. Of… misschien ontdekt de leider een nieuw “figuur” door anders te combineren. Het is ook niet denkbeeldig dat de vollger iets anders doet dan de leider in gedachten had. Sterker nog… misschien besluit de volger voor enkele momenten de leidersrol over te nemen.

Informatie: www.tango-portenas.nl

Tijd/Dag:
dinsdag 20.00 - 23.00 uur
Aanvang:
4 september 2018
Kosten:
€ 45,00
Aantal lessen:
6
Bijzonderheden:
Wij zijn "Tango Cuerno" (Tango Hoorn, refererend aan de naam van de stad) en zouden graag de Argentijnse tango meer bekendheid willen geven in Hoorn en directe omgeving. We werken op "low butget" basis. De lessen zullen gegeven worden zoveel als mogelijk voor paren. Het is als single wel mogelijk om mee te doen mits er een permanente partner beschikbaar is.

De 1e drie lessen zijn probeerlessen, hierin kunt u ondervinden of tangodansen bij U past. De vervolglessen gaan in clusters van 6 lessen, hiervan zijn de kosten  € 45 per persoon. Deze 3 lessen kosten € 20,= totaal per persoon.

Informatie: www.tangocuerno.nl
Terug naar overzicht